query

1471Momenteel online
66De lezing van vandaag
19Vandaag delen
Meertalige weergave

"Etherisch reizen" gaat over speciale effecten

2018-03-12 20:48:29

Sinds de geboorte van het pad van de toegerasde verlichting, is de beoefenaar niet in staat om zich te verdiepen en te proberen om god een nieuwe stap te laten zetten en te laten schitteren.En wat verbazingwekkend is, is dat een aantal mensen zelfs zijn verlicht tot de illusie van goddelijke vaardigheid en macht te vermenigvuldigen, waarvan het mysterie is?Wat is het buitengewone vermogen van deze gedesillusioneerde stunts?De volgende "etherisch reizen" ontwaking van god tech details zal u de meest gewenste antwoorden.

Speciale effecten van verlichting
1

De hoofdplaats is queens hill

2

3

De god van de zes, de god van de zes, de god van de zes, de god van de zes, de god van de zes.Voer zes aanvallen uit, elke aanval op een doelwit, de schade stijgt met de oranje graad van illusie, elke aanval heeft de kans om 4 speciale effecten te activeren: 10% van de verdediging negeren, 5% van het qi bloed absorberen, de aanval moet worden aangevallen en 5% verhogen.Voor de totale ontwaking is deze goddelijke techniek bekend als de zes cycli van reincarnatie, met een triggereffect van twee per aanval: 10% negeren van de verdediging, 5% absorberen van qi en 5% negeren om terug te vechten tegen de schok.Hij heeft god omgebracht en gedood

4

5

De goden hebben god gedood en gedood, en god heeft god gedood en gedood.Aanval de andere partij alle doelen en het verhogen van de schade 10%, het negeren van de tegenaanval anti-shock effect.De primaire versie van de jigsaw, de messen van de vijanden, en de doodsstrijd van ying, toont de moed om alle doelen van de tegenstander aan te vallen, alleen maar om gewone schade aan te richten, net zoals het negeren van de anti-seismische effecten van de tegenaanval.Blauwe boeddha hart van st. Karen - de berg

6

7

Het hart van de heilige karen is blauw, en de berggod is een goede god.Herrijzenis en herstel 50% van het qi bloed, niet-dode leden (exclusief zichzelf), herrijzenis en herstel 30% van het qi bloed, aanval en verdediging promotie 10% voor alle leden, duurt 2 rondes, afhankelijk van het aantal herrijzenis verliezen herrijzenis aantal *10% van het qi bloed.Terwijl karen blue buddha heart nog niet helemaal ontwaakt, kan ze alle leden van de band weer tot leven brengen en haar aanval en verdediging verbeteren, en dit duurt 2 ronden, maar ze kan haar eigen bloed niet verliezen om alle leden van de groep te doen herleven.Dark ghost verzwelgt de hemel - de duistere aarde

8

9

1:5 (1:6) en de engelen der duisternis verslonden den hemel; zij verslonden den hemel in zijn kracht, en in de duisternis is geen wezen.Giftige eigenschappen van alle doelstellingen te kwaad, en continue QiXie, verwondingen oranje HuanHua kwaliteiten en zichzelf tegen beschikking duurt vijf rondes, de bitterheid Gang gebruik kan worden gemaakt.Bleke geest slokt de hemel in als zijn eerste versie, behalve dat het effect minder is dan dat van de goden.De negen engelen - de grot

10

11

De negen sterren van de aarde, de negen sterren van de aarde, de negen sterren van de aarde, de negen sterren van de aarde, de negen sterren van de aarde, de negen sterren van de aarde.De monomorf reduceert de aanval en verdediging van de monomorf doelen aanzienlijk en duurt 2 ronden.In hun beginfase negen TianMo geluiden, kan ook aan MiMi magic 'god bewoog, muziek, honderd ellen xian god ook niet gespaard bravia-tv.Het enige punt van verschil, natuurlijk, is de tembe krachtiger voedster.Hij heeft een berouw - de draak

12

13

Hij is de god van de hel, de hel van de hel, de hel van de hel en de hel van de hel.Vier aanvallen op de monomere doelen, waarbij de schade wordt verhoogd met de oranje geillusioneerde rang, het negeren van de tegenaanval tegen de schok.En de hyper is boetvaardig, heeft dezelfde manier als de goddelijke kunst, als de primitieve fase van de goddelijke kunst, de schade effect is natuurlijk minder dan de goddelijke kunst.Bad fire rebirth - kleding geillusioneerd goddelijke vaardigheden

14

De wedergeboorte van het bad vuur is de vaardigheid van het ontwaken tot het hoogste niveau, de bloedlijn, de belofte van nirvana energie, het leven uit de dood, het bad vuur nirvana.Na de dood is er een automatische herrijzenis van waarschijnlijkheid, die slechts een keer per gevecht wordt geactiveerd, de herrijzenis waarschijnlijkheid en de herrijzenis van qi na de herrijzenis de leeftijd van de oranje geillusioneerde hierarchie wordt verhoogd.Als de wedergeboorte van nirvana ontwaakt is, dan is de wedergeboorte van het badvuur binnen handbereik.

Aanbeveling